torstai 2. lokakuuta 2014

Ensimmäiset 100 harjoituskilometriä

Kun aloitin työmatkakävelyn viime kuun alkupuolella, aloin myös kirjata kilometrit ylös. Haluan seurata, kuinka kauan tällä satunnaisella tallustelulla menee siihen, että kasassa on 770 km, joka on suunnilleen se matka, jonka Camino de Santiagossakin tulen kävelemään, mikäli sinne pääsen ja saan reitin kuljettua. Tänä aamuna ensimmäiset 100 kilometriä tulivat täyteen kävellessäni yövuorosta kotiin. Eiliset noin 13 km tuntuivat hieman pohkeissa, olenhan universumin laiskin venyttelijä. Ehkäpä tulevaisuudessa opin suhtautumaan siihenkin tarvittavalla innolla. 

ystävällinen kissa ja minä
Teiden ja polkujen varsilla näkee toisinaan eläimiä, eniten oravia ja kissoja. Tänä aamuna olin ohittaa pienen kissan lähellä kotia, yleensä ne singahtavat pusikkoon, kun niitä sattuu katsomaankin, mutta tällä yksilöllä ei ollut mikään kiire. Sain puhelimen kamerankin avattua ja otettua kissasta kuvan, ennen kuin se alkoi kierrellä jaloissani ja katsella minua uteliaasti. Yleensä kissat halveksivat minua ja antavat ymmärtää, etten ole niille edes ilmaa. Sen verran nopsasti kissa kierähteli ympärilläni, ettei muihin kuviin tullut kuin hännänpää. 

Tämän aamun kävelymusiikkia edustaa Chris Youngin mestariteos Aw Naw. Perheemme nuoriso pyörittelee silmiään aina, kun tämä kappale soi autossani. En käsitä miksi. 


6 kommenttia:

 1. Toivottavasti pääset Espanjaan kävelemään sen Caminon.,Itsekin tein eksän kanssa melko saman reitin;mutta ihan häpeän tunnustaa että saavuimme autolla Santiago de Compostelaan;D
  Muuten ,sinua saattaa ehkä kiinnostaa ihanan Marian,johon tutustuin täällä Tel Avivissa viime vuonna,postaukset hänen Caminostaan tämän kesän kesäkuussa ja osittain myös heinäkuussa.Maria on myös antanut siellä paljon hyviä vinkkejä:)

  http://pitkamatkaperille.blogspot.co.il/2014_06_01_archive.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti linkistä, menenkin heti tutkimaan sitä! :)

   Poista
 2. No vitsi mikä suunnitelma! Olin muutamia vuosia sitten Ranskan Pyreneillä patikoimassa ja siellä oli ohjeita, miten pääsee viralliselle Camino-reitille. Olin ihan että en ymmärrä kuka hullu tohon ryhtyy, ja toisaalta että olispa siistiä! Kannustan täysillä näin virtuaalisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä hulluja taitaa olla tuhansia vuosittain, joten minä sopinen sakkiin oikein hyvin :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, tämä on pitkä matka ja joka päivä voi tulla välietapille :) Tosin tänään olen levännyt ja löysytellyt piukeaa pohjettani, neljä yövuoroa takana ja olen ollut vähän väsynyt. Toivottavasti huomenna taas kilometrit lisääntyvät!

   Poista