maanantai 14. maaliskuuta 2016

Nippusiteitä ja duckteippiä

Mitä jos jotain menee matkalla rikki? Millä korjataan palkeenkieli takissa, mitä apuun, jos rinkan kiinnike pettää, tai kenkä alkaa päästää vettä? Silloin tarvitaan nippusiteitä ja roudarinteippiä. Olisin kyllä saattanut itsekin älytä ainakin teipin, mutta vinkin nipusta nippusiteitä sain Tiinalta, kiitos!

Lueskelin eilen Caminoforumilta säätilasta Etelä-Ranskassa ja Pohjois-Espanjassa nyt viikonloppuna, siis juuri siellä mistä meidän pitäisi kahden viikon kuluttua aloittaa caminomme. Roncesvalles peittyi lumeen ja caminomme ensimmäinen osuus on ainakin vaativampaa reittiä tällä erää kulkukelvoton. Linkin kuvissa näkyy melkoisen talvisia maisemia. Kahdessa viikossa ehtii tietysti tapahtua yhtä jos toista, lumi sulaa ja sataa uudelleenkin. St Jean Pied de Portissa sijaitsevasta caminotoimistosta saamme saapumispäivänämme ja seuraavana aamuna kyllä ajantasaista tietoa reitistä ja sen mukaan päätämme mitä teemme. Avaruuspeittoja lähtee kumminkin pari kappaletta rinkkaani, ihan vaikka sen varalta, että kohtaan jonkun jalkansa loukanneen, joka odottaa apua ja meinaa palella. Ei sen dramaattisempaa. 

Tänään me kaikki kuuntelemme kävelymusiikiksi Luke Bryanin kappaleen I See You.


2 kommenttia:

 1. Onpa teidän lähtöpisteessä runsaasti lunta. Toivottavasti parin viikon päästä edes vähän vähemmän. Naparetkeilyvarustusta et varmaan kuitenkaan ota mukaan. Kevät yrittää tehdä läpimurtoa Keski-Euroopassa, mutta vaikeaa on. Belgiassakin on vielä lunta pelloilla ja tienpientareilla vaikka ei edes ole mikään lumimaa.
  paskeriville

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa on ollut niin Ranskassa kuin Italiassakin, tällä viikolla pyöräilyn etappikisojen osuuksia jouduttiin runsaan lumentulon vuoksi muuttamaan tai perumaan. Mutta onhan maaliskuu jokatapauksessa vielä alkainen kevään tuloon :) Pitää sitten tehdä ratkaisuja ja muuttaa aloituspistettämme, mikäli reitin alkupää on liian talvista ja toivoa, että kevät ehtisi alkuun tässä 12 päivässä. :)

   Poista