tiistai 8. maaliskuuta 2016

Sain haasteen!


Campasimpukan puolella haasteita on välillä tullut ja mennyt, mutta CampaCaminon ensimmäinen haaste, Liebster Award pätkähti Rinkkaputkesta. Ai kuinka kivaa!

Kopsasin Rinkkaputkesta tämän:
Liebster Awardin tarkoituksena on tuoda näkyvyyttä uusille ja tuoreille blogeille joilla on alle 200 seuraajaa. Se on siis haaste, mutta myös palkinto: kaveri on ajatellut sinulla olevan erinomaisia juttuja ja on valmis sinua suosittelemaan!


Miten haaste toimii?

 1. Kiitä sinua nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
 2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
 3. Nimeä ja linkkaa 11 mielestäsi Liebster Awardin ansaitsevaa blogia.
 4. Keksi 11 uutta kysymystä haastamillesi blogisteille. 

Minähän tottelen, ainakin melkein

Sain haasteen uudehkolta tuttavuudelta blogimaailmasta, Rinkkaputkesta. Tutustuin blogiin muistaakseni sitä kautta, että jompikumpi huomasi jonkun Instakuvan ja kommentoi sitä ja löysi sitten blogiinkin. En muista kumminpäin se meni. Mutta sittemmin olen lukenut kaikki Rinkkaputken jutut. Rinkkaputki, kiitos haasteesta! Koskettavin jutuistanne oli vastikään kauniimmille haukkumaille lähteneestä Nemistä.

Sitten vastaan kysymyksiin, joita minulle Rinkkaputkesta heitettiin.


 1. Mikä on blogisi tärkein sanoma? Kenelle kirjoitat ja miksi? Minulla ei ole mitään erityistä sanomaa eikä oikein kohdettakaan kenelle kirjoitan. Jos joku eksyy Campacaminoon tai toiseen blogiini Campasimpukkaan, niin kiva juttu. Enimmäkseen kirjoittelen omaksi ilokseni ja muistaakseni näitä juttuja, joitten parissa tällä hetkellä puuhaan. 
 2. Mikä on viisivuotissuunnitelmasi isoin pala? Onko minulla viisivuotissuunnitelma? Tällä hetkellä kaikki liikenevät ajatukset askaroivat caminon parissa, siihen on vain kolme viikkoa, kun jo taaperran Espanjassa. Se sen täytyy olla, viisivuotissuunnitelmani suurin pala. 
 3. Minkä kirjan luit viimeksi? Marie Kondon Konmari
 4. Mitä teit viikonloppuna? Perjantaina olin blogaaniystäväni Hannelen kirjan julkkareissa Helsingissä, lauantaina työkavereitteni kanssa syömässä ja teatterissa ja sunnuntaina pidin sohvaa paikallaan kotona, menestyksellisesti. Ei uskoisi, että olen pesunkestävä introvertti. 
 5. Jos saisit valita loppuelämäksi vain yhden ruokalajin, jota söisit jokaisella aterialla, mitä valitsisit? Kyllä se olisi jotain pastaa, sillä hiilihydraatti ja minä ollaan ihan parhaat kaverit. 
 6. Minkä luonteenpiirteen muuttaisit itsessäsi, jos se olisi mahdollista? Voisin olla vähän vähemmän laiska. En halua olla mitenkään kovin ahkerakaan, sillä laiskuus on monessa mielessä ihan hyvä juttu, ei kerkiä tärvätä itseään, kuluttaa rahaa tai sotkea niin paljon, kun on riittävän laiska. Mutta pikkuisen vähemmän laiska voisin olla. Mutta en usko, että se on mahdollista. 
 7. Esittele rakkain valokuvasi (ei tarvitse laittaa kuvaa, mutta kerro siitä). Tähän en osaa kyllä vastata, en ole kovin kiintynyt valokuviin, vaikka tykkäänkin kuvata ja arvostan hienoja kuvia. 
 8. Missä olet viettänyt elämäsi onnellisimmat päivät? Onnellisimmat päiväni olen viettänyt oikein kaukana kotoa, poissa omasta elämästäni, vaikka se kuulostaa vähän omituiselta. Kun en tunne ketään (pl matkaseurani) ja kukaan ei tunne minua, tunnen itseni vapaaksi ja onnelliseksi. Nemrut-vuori itäisessä Turkissa on ollut supermahtava paikka käydä. 
 9. Jos joku maksaisi puolet lomamatkasi kustannuksista, minne matkustaisit? Nyt matkustaisin tietysti Englannin kautta Ranskaan ja sieltä Espanjaan, enkä pitäisi pahana, jos joku maksaisi puolet matkasta, mutta sinne lähden joka tapauksessa.
 10. Onko mikään maisema saanut sinut herkistymään tai jopa itkemään? Mikä maisema se oli? Ehkä ei ihan itkemään, mutta jo mainittu Nemrut-vuori oli kyllä herkistävä, samoin Niagaran kohina ja Grand Canyon ensimmäisellä kerralla. Oli muuten outoa, kun se ei säväyttänyt toisella kertaa. Myös Toscanan kumpuilevat maisemat L'Eroicaa ajaessani oli aika herkistävää, mutta mahdollisesti sen vuoksi, että toivoin ylämäkien ja matkan jo loppuvan. 
 11. Oletko ollut koskaan metsässä yötä? Tavallaan, olen ollut sadoilla leirialueilla yölläkin ja osa ollut melkoisissa metsissä. Aivan oikeasti metsässä en ole yöpynyt muistaakseni. 

Seuraavaksi nimeän kaksi blogia, jolle osoitan tämän haasteen. 11 on ihan liian suuri määrä, sorry.

 Olisi mukava kuulla, mitä Mallaspulla vastaa kysymyksiini. Mallaspullaan tutustuin viime keväänä, kun meillä alettiin puuhata Campamiittiä. Tapasimmekin sitten aivan oikeastikin elokuisessa ruokamiitissä, josta kukaan ei lähtenyt nälissään. 

Toiseksi haastan Kaksi puolinomadia-blogin. Sieltä olen saanut monet vinkit caminoa ajatellen, sekä yhteistä etukäteisfiilistelyä Espanjan suhteen.

Nämä kumpikin blogi kuuluu vakioluettaviini omista mukavista syistään.

11 kysymystä Mallaspullalle ja Kahdelle puolinomadille, kysymykset liittyvät reissaamiseen

 1. Mikä oli ensimmäinen ulkomaanmatkasi? Minkä ikäinen olit?
 2. Minne et haluaisi matkustaa ja miksi?
 3. Mikä on mieluisin matkustusmuotosi? (esim. lentomatkustus, apostolinkyyti, interrail)
 4. Lempivuodenaikasi matkustamisen suhteen ja mistä pidät vähiten?
 5. Mitä toivot matkakohteeltasi, ruokaa, kulttuuria, luontoa, rantaelämää, liikuntaa vai jotain aivan muuta?
 6. Nukutko hyvin reissuillakin, vai pyöritkö unettomana?
 7. Kumpi on stressaavampaa, lähtö vai paluu? Miksi?
 8. Onko sinulla aina useita matkasuunnitelmia odotettavissa, vai yksi kerrallaan?
 9. Mikä on unelmamatkakohteesi, jonne et ole vielä päässyt?
 10. Matkalaukku vai rinkka?
 11. Onko sinusta tärkeää osata matkojesi kohdemaan kieltä? Miksi tai miksi ei? 

Tähän postaukseen tuli aivan villi sekamelska fontteja, suokaatten anteeksi, että näyttää niin sekavalta! Postauksen kuvista osa on julkaistu aikaisemmin sekä tässä blogissa tai Campasimpukassa. 


9 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta; kynät sauhuten täällä jo raapustetaan vastauksia :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta, minäkin sen otan vastaan kunhan avaan ihan tietsikan, on helpompi kuin tämä iPad kopsata nuo kysymykset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein haasteen ja olen tänään monta kertaa yrittänyt saada tekstistä yhtenäistä (fontti) omalla sivullani- ei onnistu :D

   Poista
  2. Se on varmaan tuo leikkaa-liimaa-homma, niin yhtenäistäminen ei onnistu :D Mutta kiva, että otit haasteen vastaan, kävin heti lukemassa!

   Poista
  3. Olen taistellut hyppivien fonttien kanssa pitkään ja löysin lopulta ratkaisun: Bloggerin tekstinkirjoitustilassa yläosan nappuloiden toiseksi viimeinen, "poista muotoilut", poistaa nimen mukaisesti muotoilun eli palauttaa fontit, rivin tasaukset yms. ennalleen. Sen jälkeen voi kopioida koko tekstin ja vaihtaa saman fontin kaikkeen. Toivottavasti tästä on apua teillekin :)

   Poista
  4. Kiitos, kuulostat ihan nörtiltä, Pulla :D Pitää kokeilla.

   Poista
 3. Heh :D Todellisuudessa olen kaikkea muuta. Mutta mitä enemmän pyörittelee Bloggeria ja yrittää selviytyä sen kanssa (ja löytää googlen kautta ihanien nörttien neuvoja tyhmille), niin vähitellen sitä oppiikin jotain ja voi jopa vinkata eteenpäin!

  VastaaPoista